REALIZARILE LUI ANDREI

In 2009 am decis sa fac cateva schimbari in viata mea, astfel incat sa devin un model real pentru copiii mei. Aparent minore, aceste schimbari au avut un impact major asupra vietii mele, a familiei si a multor oameni inspirati de actiunile mele.

Cea mai mare realizare? Faptul ca imi inving constant temerile si tentatia de a ramane in zona de confort. Alte realizari? Voi puncta cateva dintre reusitele mele ca sportiv amator si sustinator de cauze sociale.

 • Creator si co-organizator al primei platforme de running & fundraising din Romania – Transmaraton – care a reusit sa stranga, prin intermediul participantilor si donatorilor implicati, peste 400.000 RON pentru cauzele sociale promovate.
  mai multe detalii

 • Autor al primul eBook caritabil din Romania – Alergand cu Mos Craciun.
  mai multe detalii

 • Recordul mondial pentru cea mai rapida finalizare a circuitului 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente.
  mai multe detalii

 • 177 de kilometri parcursi in cadrul unei alergari non-stop in scop caritabil desfasurate intre Brasov si Bucuresti.
  mai multe detalii

 • Primul roman care a terminat o competitie ultra triatlon, respectiv Double Iron Florida (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84 km alergare, in maxim 36 de ore).
  mai multe detalii

 • Castigator al Cupei Mondiale de Triplu Ultra Triatlon (11.4 km inot, 540 km bicicleta, 126 km alergare) si locul 2 la Quintuple Ultra Triathlon, Virginia (19 km inot, 900 km bicicleta, 210 km alergare).
  mai multe detalii

 • Prima traversare (inot) a Canalului Manecii, in cadrul ultra-triatlonului Arch2Arc (140 km alergare, 50 km inot, 300 km pedalat)
  mai multe detalii

In cadrul programului CIA voi avea bucuria de a impartasi cu tine reteta succesului meu, respectiv obiceiurile pe care mi le-am format in ultimii ani si care te vor insoti toata viata, pentru a iti atinge obiectivele si indeplini, la randul tau, toate visele. Pe curand!

INROLEAZA-TE ACUM!

…si schimba-ti viata. Esti foarte aproape de obiectivele tale