PROGRAMUL CIA ONLINE

Despre ce este vorba?

CIA Online este un program de dezvoltare personala si de atingere a obiectivelor, dedicat atat alergatorilor incepatori (care au inceput sa alerge de curand sau urmeaza sa o faca in viitorul foarte apropiat), cat si celor cu un nivel mediu sau avansat.

Cu ce ma ajuta, concret, acest program?

Sintagma “in alergare” se refera (si) la obtinerea rapida de rezultate. Indiferent de obiectivele pe care le ai, te vom ajuta sa dobandesti un set nou de obiceiuri, care sa te insoteasca toata viata si care sa te apropie de obiectivele tale. Prin resursele la care vei avea acces, te vei familiariza cu:

 • organizarea agendei personale, astfel incat sa poti include si pastra alergarea, pe termen lung, in programul tau zilnic
 • strategii de alegere si indeplinire rapida a obiectivelor
 • nutritia optima pentru a sustine, pe termen lung, sanatatea, forma fizica si un nivel optim de energie
 • tehnici esentiale de incalzire, alergare si stretching
 • metode de evitare a accidentarilor
 • realizarea unui plan de antrenament
 • pregatirea unei curse, atat pe distante scurte, cat si lungi

Ce include programul?

 • 3 sesiuni (video-conf sau telefonic – dupa cum preferi), 1 la 1 (cu Lt. Andrei Rosu), durata 60 minute. Ele vor avea loc la interval de aproximativ 10 zile, iar in cadrul lor se va discuta despre obiectivele tale, despre nutritie, despre tehnica de alergare, despre antrenamente si… multe altele
 • o sesiune de alergare 1 la 1 (cu Lt. Andrei Rosu), in cazul in care ajungi in Bucuresti, in termen de 12 luni de la inceperea programului
 • un ghid (in limba romana, format pdf), despre imbunatatirea rapida a vitezei si andurantei
 • alcatuirea (de comun acord) a unui plan de antrenament (adaptat programului tau si nivelului actual de fitness)
 • inrolare in Clubul CIA (o comunitate privata a absolventilor programelor CIA), in care vei beneficia atat de sprijin suplimentar, cat si de networking si discount-uri semnificative de la partenerii CIA (Sportguru, Isostar, Republica Bio etc.).

Care sunt beneficiile programului?

 • Vei dobandi obiceiuri-cheie care te vor conduce catre obiectivele tale, pe parcursul intregii vieti
 • Vei afla strategii valoroase care sa te ajute in viata personala si profesionala, incluzand organizarea timpului si a agendei, nutritie, sanatate, forma fizica, vitalitate…si multe altele
 • Vei primi cadouri-surpriza si vei beneficia de reduceri semnificative din partea complicilor de nutritie, echipament si aventura ai CIA
 • Prioritate si reduceri oferite la inscrierea in alte programe si evenimente oferite de CIA
 • Si da, vei primi un certificat de absolvire a programului

Cat timp dureaza programul si cand pot incepe?

21 de zile calendaristice. Data de start, precum si datele / intervalele orare ale sesiunilor 1-1, vor fi stabilite comun acord (tu – Lt. Andrei Rosu).

Cum ma inscriu?

Prin intermediul formularului de inrolare.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a ma putea inrola?

 • Sa iti propui o schimbare pozitiva si substantiala a vietii
 • Sa ai acces la internet si un user de Skype sau alta aplicatie de video-conf (Oovoo, Viber etc.).

Cat investesc in acest program?

Taxa de inrolare este 259 de euro si se achita in avans (in echivalent RON, la cursul BNR din ziua platii), in baza unui contract de prestari servicii si a facturii aferente. Plata poate fi facuta prin transfer bancar, prin depunere in numerar sau, la cerere, online cu card de debit / credit.

Exista costuri suplimentare?

Nu.

Pot continua programul dupa finalul celor 21 de zile?

Daca doresti continuarea programului, pretul sesiunilor virtuale va fi 42 euro / sesiune (individuala),  respectiv 32 euro / sesiune, in cazul unui abonament de 12 sesiuni (cu plata in rate trimestriale). Din experiente anterioare, recomandam ca frecventa acestora sa fie (minim) o sesiune de follow-up / luna – acest lucru va aduce constanta in antrenamente si in atingerea obiectivelor ulterioare. De asemenea, iti oferim posibilitatea inrolarii in programele aditionale oferite Agentilor CIA.

Cat timp va trebui sa aloc acestui program?

Mult mai putin decat timpul alocat in prezent unor activitati total neproductive.

Imi va afecta programul de lucru sau timpul petrecut cu familia?

Doar in sens pozitiv. Unul dintre obiceiurile dobandite va fi productivitatea si o gestionare excelenta a timpului – deci un mare plus pentru tine si angajatorul tau sau afacerea personala!

Este posibila intreruperea programului?

CIA prefera sa inroleze oameni determinati. Daca anticipezi aparitia unor evenimente care sa iti impiedice sau limiteze accesul la acest program, am prefera sa iti amani inrolarea.

Ce se intampla daca asteptarile mele nu sunt indeplinite?

Taxa de inscriere este returnata integral, in maxim 60 de zile de la terminarea programului. CIA asigura 100% garantie pe satisfactie si ofera taxa inapoi daca progresul facut in urma participarii la program nu este multumitor.

NECLARITATI? CONTACTEAZA-NE!