Ce este?

CIA ZEN te ajuta sa integrezi alergarea si meditatia in viata ta, printr-un proces de (re)echilibrare emotionala. Ghidul tau pe parcursul acestei calatorii initiatice si profund transformationale va fi Lt. Anne Plesuvescu.

Cu ce ma ajuta?

Vei dobandi un nivel superior de intelegere a proceselor mentale care stau in spatele alergarii si vei reusi sa transformi alergarea intr-un instrument real de dezvoltare personala. Si da, vei fi mult mai relaxat(a), ceea ce va avea un impact puternic (si pozitiv) asupra tuturor ariilor vieti tale.

Cum si unde se desfasoara?

CIA Zen este un mix de sesiuni fata in fata (in Bucuresti) si intalniri virtuale. Intervalul orar va fi ales de comun acord cu participantii.

Cat timp dureaza?

30 de zile.

Cat investesc in acest program?

Taxa de inrolare este 189 de euro si se achita in avans (in echivalent RON, la cursul BNR din ziua platii). Plata poate fi facuta prin transfer bancar, prin depunere in numerar sau, la cerere, prin plata online cu card de debit / credit.

Exista costuri suplimentare?

Nu.

Este posibila intreruperea programului?

CIA prefera sa inroleze oameni determinati. Daca anticipezi aparitia unor evenimente care sa iti impiedice sau limiteze accesul la acest program, am prefera sa aplici pentru seria urmatoare de inrolari.

Ce se intampla daca asteptarile mele nu sunt indeplinite?

Taxa de inscriere este returnata integral, in maxim 60 de zile de la terminarea programului. CIA asigura 100% garantie pe satisfactie si ofera taxa inapoi daca progresul facut in urma participarii la program nu este multumitor.

Pot continua programul dupa finalul acestuia?

Nu, dar iti oferim posibilitatea inrolarii in programele aditionale oferite Agentilor CIA.

NECLARITATI? CONTACTEAZA-NE!