PROGRAMUL CIA X-TREME

Despre ce este vorba?

CIA X-treme este un program de pregatire cu durata de 6 luni, dedicat alergatorilor amatori (indiferent de nivelul de experienta), care urmeza sa participe la o competitie desfasurata in conditii extreme de clima, teren si/sau distanta si durata. Aici sunt incluse (fara a se limita la aceasta lista): temperaturi sub -20 C sau peste 40 C; altitudine peste 3.000 metri; suprafata de alergare atipica (nisip, gheata, zapada, noroi); medii ostile (ghetari, desert, munte); distante mai mari de 100 de kilometri si/sau durata mai lunga de 24 de ore.

Cu ce ma ajuta?

Obiectivul programului este de a dobandi un nivel excelent de anduranta si abilitati de pregatire logistica, strategica si tehnica a unei competitii extreme, in cadrul unui plan personalizat de antrenament, supervizat de Lt. Rosu si Lt. Istrate – ultramaratonisti cu experienta in conditii extreme de anduranta.

Care ar trebui sa fie nivelul meu, ca alergator, pentru a ma putea inscrie in acest program?

  • Incepator (“alerg ocazional si de mai putin de 12 luni”)
  • Mediu (“alerg saptamanal de 1-3 ani si am la activ terminarea catorva curse de semimaraton / maraton”).
  • Avansat (“alerg constant de 3-5 ani si particip frecvent la curse de anduranta, dar fara a avea un istoric ca sportiv de elita / performanta”).

In ce consta acest program?

1. O serie de antrenamente cu durata intre 60 si 90 de minute (in total de 54 de antrenamente). 

2. O serie de 6 alergari cu durata intre 2 si 12 ore (1 antrenament / luna), care sa simuleze conditiile de concurs.

3. Doua sesiuni teoretico-practice de pregatire a competitiei si de dobandire a unor obiceiuri fundamentale pentru atungerea obiectivelor.

4. Sprijin logistic in alcatuirea si optimizarea check-list-ului si a bagajului pentru competitie.

Toate acestea se vor desfasura in format 1 la 1 (asistate de unul dintre supervizori).

Cand pot incepe?

Recomandam inceperea acestui program cu minim 6 luni inainte de inceperea competitiei, sub rezerva disponibilitatii locurilor.

Unde se desfasoara?

Antrenamentele de 60-90 de minute se vor desfasura in incinta complexului spotiv Dinamo si in parcul Herastrau. Locatia antrenamentelor cu durata de 2-12 ore va fi aleasa de comun acord cu tine (este de preferat sa simulam cat mai bine conditiile competitiei).

Cat investesc in acest program?

Taxa de inrolare in programul de 6 luni CIA X-treme este 489 euro / luna (total 2934 euro).

Exista costuri suplimentare?

Nu.

Cum se achita taxa de inrolare?

In rate lunare, in valoare de 489 euro. Se acorda o reducere* de 5% in cazul platii integrale. Plata se poate face prin transfer bancar, depunere in numerar sau online (cu card de debit sau credit).

* In cazul in care ai absolvit sau esti in curs de absolvire al unui alt program oferit de CIA, reducerea acordata este de 10% din valoarea taxei de inrolare, atat la plata in rate cat si si la cea integrala. 

Ce se intampla daca nu pot participa la unul sau mai multe antrenamente?

Daca ne anunti cu minim 24 de ore inainte de antrenament, poti amana gratuit 6 antrenamente (restul antrenamentelor la care nu participi se vor considera ca fiind efectuate).

Este posibila intreruperea programului?

CIA prefera sa inroleze oameni determinati. In situatii exceptionale (imbolnaviri, accidentari, etc. – justificate in baza unui certificat medical), programul poate fi intrerupt pentru maxim 90 de zile. 

Cum ma inrolez?

Prin intermediul acestui formular. In cazul in care ai intrebari, ne gasesti la 0744.670.000 (numar cu tarif normal).

Care va fi intervalul orar in care ne vom antrena?

Planul de antrenament va fi stabilit conform unui calendar pe care il vom agrea de comun acord.

Este obligatoriu avizul unui medic pentru a ma putea inrola?

Nu este obligatoriu, dar este recomandabil sa obtii avizul medicului pentru practicarea de activitati fizice cu intensitate crescuta, in baza unui test de efort.

Ce se intampla daca asteptarile mele nu sunt indeplinite?

Taxa de inscriere este returnata integral, in maxim 30 de zile de la primirea in scris (e-mail) a solicitarii. CIA asigura 100% garantie pe satisfactie si ofera taxa inapoi daca progresul facut nu este multumitor.

Devin Agent CIA daca termin acest program?

Da, vei dobandi calitatea de Agent CIA si vei putea participa in programele aditionale oferite Agentilor CIA. Si, bineinteles, vei primi un certificat de absolvire a programului CIA X-treme.

NECLARITATI? CONTACTEAZA-NE!