Ce este?

CIA FIT este un program de echilibrare functionala si reprezinta rezultatul experientei dobandite in ultimii 10 ani in domeniul fitness-ului de catre Lt. Cori Gramescu, in care sunt aplicate toate cunostintele ei despre ce inseamna sa te antrenezi. Programul are ca scop corectarea dezechilibrelor posturale si biomecanice, intarirea zonelor slabe ale corpului si crearea mobilitatii in muschii cei mai tensionati – toate acestea pentru a creste performanta in alergare, pentru a reduce riscul de accidentari, de uzura articulara si de suprasolicitare la nivelul tendoanelor. Astfel, vei deveni mai mobil, vei avea o postura corecta in timpul alergarii si un organism echilibrat din punct de vedere biomecanic. De asemenea, te vei familiariza cu nutritia pentru sanatate, longevitate si performanta si cu tehnici de recuperare rapida dupa efort.

Cum si unde se desfasoara?

CIA Fit este un mix de sesiuni fata in fata (in Bucuresti, la sediul Ladyfit) si intalniri virtuale. Intervalul orar va fi ales de comun acord cu participantii.

Programul include:

  • o sesiune 1 la 1, de aproximativ 60 de minute
  • 2 sesiuni de grup, de aproximativ 90 de minute
  • 3 sesiuni online, cu durata intre 60 si 90 de minute
  • resurse zilnice (online)

Cat timp dureaza?

30 de zile. Data de lansare a programului: 4 mai 2015.

Cat investesc in acest program?

Taxa de inrolare este 189 de euro si se achita in avans (in echivalent RON, la cursul BNR din ziua platii). Plata poate fi facuta prin transfer bancar, prin depunere in numerar sau, la cerere, prin plata online cu card de debit / credit.

Exista costuri suplimentare?

Nu.

Este posibila intreruperea programului?

CIA prefera sa inroleze oameni determinati. Daca anticipezi aparitia unor evenimente care sa iti impiedice sau limiteze accesul la acest program, am prefera sa aplici pentru seria urmatoare de inrolari.

Ce se intampla daca asteptarile mele nu sunt indeplinite?

Taxa de inscriere este returnata integral, in maxim 60 de zile de la terminarea programului. CIA asigura 100% garantie pe satisfactie si ofera taxa inapoi daca progresul facut in urma participarii la program nu este multumitor.

Pot continua programul dupa finalul acestuia?

Nu, dar iti oferim posibilitatea inrolarii in programele aditionale oferite Agentilor CIA.

NECLARITATI? CONTACTEAZA-NE!